Ontmoet het team

Deze chiropractors staan steeds bereid om u te helpen!

Sarah Briers

Chiropractor

Laat ik mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Sarah Briers, geboren en getogen in de prachtige stad Gent.

In 2009 heb ik mijn vijfjarige universitaire opleiding afgerond in Bournemouth, Engeland. Begin 2010 ben ik begonnen met werken in Venlo en ondertussen werk ik alweer 4 jaar in Venray.

Sinds oktober 2018 ben ik begonnen met mijn eigen zaak Briers Chiropractie, te Venray.

Vrij jong ben ik in contact gekomen met chiropractie en heb ik meteen een voorliefde ontwikkeld voor deze geneeswijze. Er komt namelijk geen medicatie aan te pas om toch mensen te kunnen helpen en veel klachten te verlichten. In principe hoef ik alleen de oorzaak te zoeken, de blokkades op te heffen en het lichaam de mogelijkheid geven zichzelf te herstellen.

Ik heb meerdere seminaries en cursussen gevolgd om mij te specialiseren in het behandelen van baby’s en kinderen. De jongste baby die ik behandeld heb is 4 dagen oud. De techniek voor het behandelen van baby’s is zo verfijnd en zacht, aangezien alles bij baby’s ook nog in ontwikkeling is. Het effect van de behandelingen is enorm dankbaar, omdat men vrijwel meteen veranderingen opmerkt. Hoe jonger we ze kunnen behandelen, hoe minder groot de kans op klachten wanneer ze ouder worden.

Team versterken

Wenst u als chiropractor deel te nemen aan ons team? Gelieve ons te contacteren via het contactformulier.